maanantai 18. huhtikuuta 2016

Huhtikuun sny lähetys saapui viime vikolla

Sain ihanan lähetyksen sny ystävältäni 
Päivityksen hiukan meni kiireiden vuoksi aikaa lähetys on hyvin mieluinen.
Jonka juoksujaklkaa hain postista ja ja rupesinn kerimään taikakerää ja mitä sieltä tulikaan satte itse olla kerimässä kanssani.
kuvaa klikkamalla kuva isonee
 


Ihanaa vai mitä kyllä nyt kelpaa toteutaa ideoita
Muuten ystäväni kerkesin jo tehdä noita turvalonkeroita tämän ohjeen mukaan jo aiemmin .
tää toinen ohje on vielä kokeilematta tulee kesänpälle tehtyä näitäkin tätä ei minulla ollut vielä. Kuvia turvalokeroista joita olen tehnyt löytyy sivultani tältä http://isotjapienetpuuhat.blogspot.fi/2016/04/turvalokeroita-pikkuisille.html#comment-form
näitä on ihana tehdä.
Kaikki saamani jutut on minulle tarpellisia ja nää klipsut on ihania ja menee takulla käytöön .
Kiitos ihana ystäväni pakko kertoo että jotain telepatiaa ilmassa on kun osaat laitaa just sitä mitä tarvin ja jota minulla ei ole niin ja sukat ovat upeat juuri sopivat jalkoihini ihanan väriset.       Tiskiliina kokeilen miten käytäytyy käytänössä olet oikea idea nikkari kun hoksaat kaikea kivaa tehdä,

4 kommenttia:

  1. Huomasin just viime viikolla,että aiempi kirjoitus oli mustekaloista. Onneks mukana oli minions-ohje. Meillä oli ihan selvää telepatiaa. Ite oon kovasti tykänny noista klipsuista. Ne on käteviä ommellessa :) kestorättejä on ollu mukava tehä kankaiden lopuista.

    SNY:si :)

    VastaaPoista
  2. Miten noin paljon kaikkea saakaan mahtumaan yhteen palleroon? Oli varmasti kiva kerimishetki. Toisaalta, itsekin sain ihan todella paljon kaikkea kivaa sisältävän taikapallon äskettäin :).

    VastaaPoista