keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sain salaiselta neulonta ystävältäni todella ihanan paketin hän oli tutkinut sivujani ja laittanut tämän kuun paketiin mieluisia ylläreitä taikapallossa joka oli ihanasti koottu. Hetihän se piti tutkia ja samalla keriä pallolle .
Ainut asia jota jäin kaipaamaan oli se ohje johonkin käsityöhön sen olisin mielenkinolla ottanut vastaan.

Kuvat isonee klikamalla.

Paketti oli kiedottu ihanaan vihreään kääröön ja vihreä kirjee pilkisti paketista houkutelevast esiin
Mitähän sieltää esiin pilkistelee kun kerin kääröä auki?

Lanka muuten onViking balder, liukuvärjätty sini valkoinen.
Puikoille7,lisäksi sain askarteluunteippiä ,askarteluun kukkasia joita tykään käytää vähän kaikenlaisessa askartelussa noita viheräviä olisi ihan kiva saada lisääkin olisi kiva tietää ovatko lävistäjä vai stansi kuvioita.Alimmaisena kerän pohjalla löytyi ihgu leimasin setti jota ei minulla muuten ennestään olekaan ja todella aijon pistää  käytöön. Tykään ihan hirmusti leimasin askartelusta.
Kiitos myös itse tehdystä kortista itse tehty lämitää aina sydäntä.

Kyselit viestissä olenko saanut sähköistä synttäri korttia ,en ole saanut.Mutta elä huoli minulla hajosi kone ja oon ollut tässä hetken ilman konetta nyt koitan opetella uudella konella näitä juttuja kun ovat hiukan erinlaisia kuin aiemassa konessa .
Välillä tuntuu että oon ihan hukassa kun en osaa jotain asiaa heti tehdä vaan pitää etsiä ja opetella erinlailla tekeen kuin aiemmin.
Kiitos lähetyksestä joka on hyvin mieluinen.
Muuten paketti oli todella hyvin teipattu en meinannut saada auki ja ihanan näköinen.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti osui taas melkein nappiin. Tajusin tuon ohjeen puutteen vasta, kun olin postittanut tämän! Mulla on kuitenkin mielessä ihan täydellinen projekti talvea vastaan tälle langalle, laitan siitä käännöksen tulemaan postissa ihan tuota pikaa. Muistaakseni leikkasin nuo kaikki kukat lävistäjällä, mutten näe ihan tarkkaan tuota vihreän kukan muotoa tässä (ja muisti pätkii etten muista mitä mallia käytin...). Näitä voin laittaa jatkossa lisääkin. Olen itsekin ihan kukkafriikki askartelun suhteen!

  VastaaPoista
 2. oi sinullako on useita lävsitäjä kukkia vau niistä on ihana tehdä kaikenlaista .
  minulakin on jonkin verran lävistäjiä mutta vain pari kukaaa .
  ihana kulla että olet ajatelut jotain langalle ja ohje on tulossa vielä.
  nytpä jäänkin odotteleen ohjetta kiitos ystäväni olet ihana.

  VastaaPoista
 3. Ihana pallo sinullekin on tullut :) Pallot on niiiin hienoja :)

  VastaaPoista